Costa Brava

COSTA BRAVA

FAKULTATÍV PROGRAMOK

 

AKVÁRIUM ÉS SZÖKŐKÚT BARCELONÁBAN:
A kirándulás délután indul, a vendégek autóbuszra szállnak és ellátogatnak Barcelonába. A kikötőben található a híres L’aquárium, amelyet egyénileg lehet megtekinteni. Kicsiknek és nagyoknak egy aránt felejthetetlen élményt nyújt a világ különböző tengereiből és óceánjaiból származó sokféle, ritkaságszámba menő hal, és tengeri herkentyű. A legnép szerűbb az a 80 méter hosszú üveg alagút, amely alatt sétálva a veszélyes cápák is egész közelről fi gyelhetők meg. A programot az 1929-es világkiállításra elkészült, zenélő és kivilágított szökőkutak megtekintésével zárjuk. A kirándulás ára nem tartalmazza az akvárium belépőt és a Barcelonai városnézést!

Ár: 10 900 Ft, gyerek ár(2-10): 7 900 Ft

 

MARINELAND - VÍZIPARK:
Marineland Blanes közelében található. Két park egyben: delfinárium és vízividámpark. A partvidék legnépszerűbb családi prog ramja. Marinelandban minden korosztály jól érezheti magát. Kicsik és nagyok egyaránt felfedezhetik a számukra érdekes és szórakoztató attrakciókat: sok csúszda, medence, van delfin show, fóka és mulatságos papagáj bemutató is. A park saját maga üzemelteti a  buszjáratokat minden üdülőhelyről, a menetrend és a megállók külön lapon szerepelnek az információs könyvben.

Ár: 10 900 Ft, gyerekár (2-10): 7 900 Ft

 

BARCELONA - MONSERRAT:
A kirándulás egésznapos. Buszos városnézés, amelynek során a vendégek megismerkednek Barcelona nevezetességeivel - Sagrada Familia, Olimpiai negyed, Kikötő, Montjuic- hegy olimpiai létesítményei. Egyénileg megnézhető: gótikus negyed, La Rambla, Katalán tér, sétáló utca, üzletek, El Corte Ingles, ajándékboltok, piac, Kolombusz szobra, Gaudi házak. A program második része Montserrat, a híres zarándokhely felkeresése. Ez a jellegzetes hegy Barcelonától 45 km-re található, a hatalmas sziklák tetején meghúzódó ősi bencés kolostor rejti, a „La Morenetát”, a Szűzanya 12. századbeli festett faszobrát. A kirándulás a belépődíjakat NEM tartalmazza!

Ár: 16 500 Ft, gyerekár (2-10): 10 500 Ft

 


A kirándulások minimum létszámhoz kötöttek.