Foglalás menete

Foglalással kapcsolatos tudnivalók

Weboldalunkon áttekintheti és a Time2Travel Utazási Iroda segítségével le is foglalhatja a legnagyobb és legnépszerűbb magyarországi utazásszervezők kínálatának többségét.
 
Szeretettel várjuk jelentkezését:
  • on-line
  • e-mailben,
  • telefonon.
 
Az on-line foglalás menete: 

1. Megrendelése megérkezése után ellenőrizzük a szabad helyeket és a beérkezéstől számított legfeljebb egy munkanapon belül írásban visszaigazoljuk Önnek az utazást.

2. A visszaigazolás e-mailben történik.
A visszaigazolás tartalmazza az út pontos árát, indulási időpontját, és minden az utazással kapcsolatos fontos tudnivalót.

3. A visszaigazolás megérkezése után Önnek be kell fizetnie a részvételi díj előlegét és kitölteni a csatolmányként kapott utazási szerződést ás áfa nyilatkozatot.
Az előleg az indulástól számított 30 napon túl a teljes összeg 40%-a , az indulástól számított 30 napon belül a teljes részvételi díj.
A visszaigazoláson a fizetési határidőkről és fizetendő részletekről pontos információt talál.

 
Az utazási díjat fizetheti:
  • banki átutalással,
  • vagy bármely K&H bankfiókban közvetlenül a számlánkra való befizetéssel.
Bankszámlaszámunk:  
K&H Bank  HUF 10402142-50526771-69691000
K&H Bank  EUR 10402142-50526771-69691017
 
Az utalás megérkezése után véglegesítjük a foglalást, a foglalás véglegesítéséről, a részvételi díj megérkezéséről, valamint amennyiben nem a teljes részvételi díjat fizette meg a hátralék mértékéről és a hátralék fizetési határidejéről értesítést küldünk.
Amennyiben vannak szabad helyek és Ön gyorsan be tudja fizetni az útiköltség előlegét a foglalási lap elkészítésétől a véglegesítésig munkaidőben egy-két óra telik csak el.
 
A teljes részvételi díj befizetését követően, az indulást megelőző egy héten belül adjuk át, juttatjuk el Önhöz az utazáshoz szükséges dokumentumokat.
 
Repülős utazásoknál irodánktól egy részvételi jegyet kap (voucher) 
 
A részvételi jegy tartalmaz minden fontos információt, menetrendet, találkozók idejét, visszautazás idejét, stb.
Kérjük, mindig figyelmesen olvassa el!
 
 
Örülünk, hogy utazásának kiválasztásakor minket választott.
 
 
Kellemes pihenést kívánunk Önnek!
 
 
 
Fontos:
A Time2Travel Utazási Iroda oldalain megjelenített utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
 
A megrendelő űrlap kitöltésével és elküldésével még nem jön létre utazási szerződés.
 
Az utas és az utazásszervező között szerződés a foglalásra küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése után jön létre. A visszaigazolás után történő előleg fizetése minden esetben megrendelésnek minősül, a visszaigazolásban megjelöltek és az utazásszervező utazási feltételei szerint. Az utazási szerződés felmondására az utazásszervezőnek az adott útra vonatkozó utazási feltételei irányadóak. Legnagyobb gondosság és igen gyors ügyintézés esetén is előfordulhat, hogy a visszaigazolás és a fizetés közti időszak alatt a megrendelt utazásra elfogynak a szabad helyek. Ebben az esetben Time2Travel Utazási Iroda haladéktalanul értesíti az utast a helyek beteltéről, és a fizetéssel létrejött szerződés megszűnik. A szerződés ilyen módon történő megszűnésből adódó károkért a Time2Travel Utazási Iroda nem vállal felelősségét. A szerződésnek a visszaigazolás és fizetés közti időszakban történő megszűnése esetén a Time2Travel Utazási Iroda segít újabb utat találni, vagy kezelési költség felszámolása nélkül visszafizeti az összeget. Az internetes foglalási lap alkalmas az utazási díj minden elemének tényleges számításba vételére, azonban lehetnek - arányaiban igen kismértékű - eltérések a foglalási lapon megkapott és a visszaigazoláson szereplő ár között, mindkét irányban. Amennyiben ez az eset fordul elő mindig a visszaigazoláson szereplő részvételi díj az érvényes.