Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Fakultatív programok

AZ ITT MEGTALÁLHATÓ FAKULTATÍV PROGRAMOKAT CSAK A NÁLUNK UTAZÁSI CSOMAGBAN BEFIZETETT UTASOK VEHETIK IGÉNYBE!

A fakultatív kirándulások a helyszínen fizetendők a helyi magyar nyelvű képviselőnél, pontos áraikról kérjük, a helyszínen érdeklődjön.

Az árak csak tájékoztató jellegűek, kinti partnereink fenntartják a jogot azok változtatására. Utasaink a programokról pontos leírást, ill. bővebb tájékoztatást a helyszínen kapnak.

Az utazás során igénybe vehető fakultatív kirándulások elindítása minimális létszámhoz kötött.

Amennyiben a jelentkezők létszáma nem éri el ezt a létszámot, kinti partnerirodánk, aki a programokat szervezi az indulás előtt kötbérmentesen lemondhatja az utazást. A helyi viszonyok, technikai okok (közlekedés, időjárás, stb.) miatt programok módosításának jogát kinti partnerünk fenntartja, a lebonyolításért is ők felelnek, így panasz esetén, kérjük még hazaindulás előtt keressék fel őket, vagy jelezzék a helyi képviselőnek.

A kirándulások befizetésekor érdeklődjön azok lemondási feltételeiről. Aznapi lemondás vagy nem megjelenés esetén a programok árát helyi partnerünknek visszatéríteni nem áll módjában.

KORFU

KEFALÓNIA

KARPATHOS

ZAKYNTHOS

KRÉTA

RODOSZ

TÖRÖKORSZÁG

MÁLTA

DJERBA

TUNÉZIA

DÉL-CIPRUS

ÉSZAK-CIPRUS

COSTA BRAVA

EGYIPTOM

SZÍCILIA

BULGÁRIA

MALLORCA