Zakynthos

ZAKYNTHOS

FAKULTATÍV PROGRAMOK

 

SMUGGLERS – CSEMPÉSZ ÖBÖL – 1 napos
A sziget körbehajózása a fővárosból indul, gyönyörködhetünk a sziget szépségében a tenger felől.  Kétszeri  fürdési lehetőség valamelyik szép öbölben, és egyszer a hajóroncsnál (megfelelő időjárás esetén). Elhaladunk a Banana beach, Agios Nikolaos beach és kápolna, Gerakasi cápaharapás, Peluzo sziget, Marathonisi sziget, Keri félsziget, legnagyobb görög zászló, Mizithres sziklák, Navagio – hajóroncs, Kék barlangok, Agios Nikolaos sziget, Mikro Nisi, Xigiai kénforrások, Alykes/Alykanas, Tsilivi előtt.

Ár: Felnőtt - 26 Euro/fő, Gyerek - 13 Euro/fő (2-14 éves korig)

 

KERI KAIKI TEKNŐSLES
Három órás hajókirándulás családias görög hajóval, teknőskeresés, útközben árkádos sziklaszirtek mellett haladunk. Marathonisi szigetnél és a barlangoknál fürdési lehetőség.

Ár: Felnőtt - 22 Euro/fő, Gyerek - 11 Euro/fő (2-14 éves korig)

  

KEFALÓNIA - 1 napos
A Corelli kapitány mandolinja című film forgatásának helyszíne, ez a legnagyobb Jón-tengeri sziget. Ezen kiránduláson az Agios Gerasimos kolostor, a Drogarati cseppkőbarlang, a Melissani barlangi tó, Sami, Agia Efimia, a Myrtos öböl és Argostoli fővárosa kápráztatja el Önöket.

Ár: Felnőtt - 49 Euro/fő, Gyerek - 34 Euro/fő (2-14 éves korig)
Az ár nem tartalmazza a következő belépőjegy árakat: Drogarati cseppkőbarlang – Felnőtt – 4 Euro/fő, Gyerek – 3 Euro/fő (2-14 éves korig); Melissani – tó  – Felnőtt – 6 Euro/fő,Gyerek – 4 Euro/fő (2-14 éves korig)

  

ISLAND TOUR – SZIGETTÚRA AUTÓBUSSZAL - 1 napos
Zakynthos sziget megismerése: Bochali kilátó, Macherado, Agia Mavra templom és „kis helyi egyházi múzeum”, borkóstoló egy helyi borászatban, olívaolaj gyárlátogatás, Anafonitria Agios Dionysios kolostor, északi Kék Barlangok, csodás sziklás öblök, Katastari fotóstop, közben üdítő történetek a sziget életéről, mitológiájáról és a helyi szokásokról.

Ár: Felnőtt – 25 Euro/fő, Gyerek – 12.50 Euro/fő (2-14 éves korig)
Az ár nem tartalmazza a hajóutat a Kék Barlangokhoz!

 

ZANTE GÖRÖG EST
Háromfogásos vacsora, görög táncbemutató és tánctanítás, korlátlan vörös és fehér borfogyasztással Agios Dimitrios falucskában, az ARESTI VILLAS HOTEL csodálatos mediterrán kertjében, egy nemzetközi társasággal, a Fidelity Travel idegenvezetőinek kíséretében.

Ár: Felnőtt - 31 Euro/fő, Gyerek - 15.50 Euro/fő (2-14 éves korig)

 

OLYMPIA - 1 napos
Az olimpiai játékok születésének helyszíne, ahonnan az olimpiai láng indul 4 évente. Angol nyelvű idegenvezetéssel!

Ár: Felnőtt - 57 Euro/fő, Gyerek – 39 Euro/fő (2-14 éves korig)
Az ár nem tartalmazza a belépőjegyet: Felnőtt - 9 Euro/fő, 18 év alatti gyermekeknek és az Európai Unió tanulóinak – ingyenes, Európai Unió nyugdíjasainak és az Európai Unión kívüli tanulóknak - 5 Euro/fő

  

WATERPARK – VIZIPARK
A nyaralás legvidámabb vizes szórakozása Görögország egyik legnagyobb csúszdaparkjában! Az ár tartalmazza a transzfert oda – vissza és a belépőjegyet is.

Ár: Felnőtt - 24 Euro/fő, Gyerek: 12 Euro/fő (4-12 éves korig)

 


A Szigettúra és a Kefalónia kirándulásoknál lehetőséget biztosítunk Kedves Vendégeinknek, hogy saját költségen megebédelhessenek, megkóstolhassák a görög ételspecialitásokat.

 

A fent említett fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek.

A kirándulások magyar nyelvű idegenvezetéssel minimum létszámhoz kötöttek.