Mallorca

MALLORCA

FAKULTATÍV PROGRAMOK

 

Mallorca szigettúra
Valamennyi kirándulás közül a legátfogóbb, amelynek során megtekintjük a sziget legszebb és legérdekesebb látnivalóit. Elsőként a Sóllerből induló, 1912-ben készült „Red Flash” nosztalgiavonattal barangoljuk be a Tramontana hegység narancs- és olívafákkal borított tájait. Sóller kikötőjéből egy kb. háromnegyed órás hajókázásra indulunk a Calobra-öbölbe, ahol a kristálykék tengert és a keskeny partot szegélyező kőszirteket buja növényzet borítja. Az ár ebédet nem tartalmaz.

Irányár: kb. 60 EUR/fő
Gyermekár 12 éves korig: 30 EUR/fő

 

Formentor kirándulás
A programot kifejezetten a különleges panorámák és a fényképezés szerelmeseinek ajánljuk. Első megállónk a Pollensa, majd a Formentor-fokhoz indulnak, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a tengerpartra és Pollensa kikötőjére. Visszafelé érintik a Pollensa kikötőjétől mindössze 10 km-re található „Es Colomer” kilátót. Innen lélegzetelállító kilátás nyílik a sziklás tengerpartra, az óceánra és a Formentor-fokra. Ezután szabad program Pollensában, melynek során megismerkedhetnek a város történelmi és kulturális emlékeivel, elkölthetnek egy kellemes ebédet vagy strandolhatnak is.

Irányár: kb. 40 EUR/fő
Gyermekár 12 éves korig: 20 EUR/fő

 

Es Fogueró
Fergeteges és exkluzív varietéműsor egy mallorcai nemesi család XXI. századi technikával felszerelt XVI. századi birtokán. A főként flamenco zenével és tánccal fűszerezett, hihetetlenül magas színvonalú műsor megtekintése közben többfogásos vacsorát szolgálnak fel, korlátlan italfogyasztással.

Irányár: kb. 50 EUR/fő

Gyermekár 12 éves korig: 28 EUR/fő

 

Akvárium Palma
A 2007-ben alapított Palma Akvárium a tengertől mindössze 50 méterre helyezkedik el, 55 akváriumának 5 millió liternyi sós vízében kb. 700 különböző faj él, amelyek számára igyekeztek a lehető legpontosabban reprodukálni az élőhelyükre jellemző környezetet. A Palma Akvárium nem csupán egy „tengeri állatkert”, hanem egy szabadidő- és szórakoztató központ is, mesterséges dzsungellel, a gyerekeknek játszótérrel, éttermekkel, ajándék üzlettel.

Irányár: kb. 30 EUR/fő
Gyermekár 12 éves korig: 25 EUR/fő

 

Son Amar
Különleges, nagyszabású, nemzetközi szereplőket felvonultató show műsor zenés-táncos produkciókkal és akrobatikus mutatványokkal, amelyeknek egy XVI. századi birtok szolgál háttérül. A látványos műsor megtekintése közben többfogásos vacsorát és helyi borokat szolgálnak fel.

Irányár: kb. 74 EUR/fő
Gyermekár 12 éves korig: 37 EUR/fő

 

Marineland
A Palma-tól 12 km-re található Portals Nous-ban kiépített Marineland nemcsak egzotikus tengeri állatkertjével és strandjával, hanem világszínvonalú papagáj-, fóka- és delfinbemutatójával is immár 32 éve vonzza a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt.

Irányár: kb. 24 EUR/fő
Gyermekár 12 éves korig: 14 EUR/fő

 

Western Park
Ebben a western tematikájú vízi parkban számtalan szórakozási lehetőség: csúszda, medence, show műsorok (lovas bemutató, indián-cowboy csata, búvár show), büfé várja a gyermekeket és a felnőtteket.

Irányár: kb. 30 EUR/fő
Gyermekár 12 éves korig: 20 EUR/fő

 

Magic katamarán
Kirandulás egy modern katamarán fedélzetén a Palma-öbölben, amelynek során felfedezhetik Puerto Portals, Cala Mayor és Illetas gyönyörű strandjait és barlangjait, majd Portals Vells strandjánál kikötnek, ahol felszíni búvárkodásra is lehetőség lesz (felszerelés díjmentesen kölcsönözhető a fedélzeten). Barbecue ebéd a katamarán fedélzetén (grillezett hús és kolbász, saláták, kenyér és sütemény). Az ebédhez víz vagy sangria választható.

Irányár: kb. 60 EUR/fő
Gyermekár 12 éves korig: 30 EUR/fő

 


A fent említett fakultatív programok ízelítőül szolgálnak.

A kirándulások magyar idegenvezetéssel minimum létszámhoz kötöttek.
Az árak tájékoztató jellegűek, és bizonyos belépőjegyeket nem tartalmaznak.